Bosman Rietbergen Makelaars

Rijksweg 58
6921 AJ Duiven
Tel: 0316-263634
info@bosmanrietbergenmakelaars.nl
Schuttersveld, 6924 CB Loo Gld Vraagprijs € 350.000,- v.o.n.
Schuttersveld in Loo Gld 6924 CB

Omschrijving

IDYLLISCH LOO; WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE
Op een steenworp afstand van Arnhem en Doetinchem ligt in de Gelderse streek ‘De Liemers’ het idyllisch dorpje Loo.

De Rijksmonumenten Sint-Antonius Abt Kerk en het Huis Loowaard illustreren de historie van Loo. Een rijk sociaal leven met tal van verenigingen en eeuwenoude tradities maken van Loo een karakteristiek, eigentijds dorp. Vrij wonen en de vrijheid om uw woonwensen zelf te bepalen. In Loo worden deze wensen werkelijkheid.

BIJZONDER VRIJ WONEN
Het gebied Westreenen, dat haar naam ontleend aan de vroegere eigenaar, vindt u aan de noordzijde van de Loostraat. Een van de linten van het dorp. De karakteristieke lintbebouwing aan de Loostraat en Husselarijstraat is nog altijd een herkenbaar element. Op deze locatie wordt het unieke bouwproject Westreenen ontwikkeld.


Westreenen
Westreenen bestaat uit zes ruime bouwpercelen. Door het weidse uitzicht op het Looveld kunt u hier heerlijk vrij wonen. De overgang naar het bebouwde gebied geeft u de behaaglijke sfeer van het dorpse wonen.

Knus en toch heerlijk vrij wonen….. in de dorpse sfeer aan Westreenen

Kavel en woning informatie
Deze ruime kavel binnen project ‘Westreenen’ biedt genoeg ruimte voor de bouw van uw droomvilla. Om het landschappelijke rustige beeld van Westreenen te waarborgen, maar ook uw privacy, worden alle erven afgescheiden met prachtige hagen. Ook worden er wadi’s aangelegd langs de achtertuinen van de bouwpercelen. Zo blijft een open zicht behouden.

Het bouwplan van uw villa wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

De kenmerken van kavel 4
Totaal ca. 1.060 m2 groot.
Bouwvlak is 150 m2 groot.
Bestemmingsvlak wonen is 180 m2 groot.
Vraagprijs € 350.000,- v.o.n.

Woning voorwaarden van kavel 4
Er kan maximaal 1 vrijstaande woning gebouwd worden binnen het aangegeven bouwvlak.
De maximale goothoogte van de woning bedraagt 5,0 meter, de maximale bouwhoogte 9,0 meter.

Woning inspiratie
Om u een idee te geven van de mogelijkheden op ‘Westreenen’, heeft Kees Marcelis een drietal voorbeeldwoningen uitgewerkt met een sterk lijnenspel. Dit straalt rust, kracht en karakter uit. Uiteraard heeft hij in zijn ontwerpen rekening gehouden met de ruimte, het fraaie uitzicht en de stand van de zon.

Kijk voor meer informatie en het downloaden van het kavelpaspoort op www.woneninloo.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1063 m² Kadasteroppervlakte 1063 m² Kadastrale gegevens Gemeente Groessen en Loo Sectie A Perceelnummer 0000 Oppervlakte 1063 m² Eigendomssituatie Volle eigendom