Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Duiven 6921 AW

Landgoed Welleveld Duiven

6921 AW Duiven

Omschrijving

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven! De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Naast een fraaie groene ligging biedt Landgoed Welleveld u als toekomstige bewoner nog meer aantrekkelijke pluspunten. Zoals een uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen, niet alleen in Duiven...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 476.400,- tot € 678.300,- Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 170 m² Inhoud 1 m³ Perceeloppervlakte 476 m² t/m 862 m² Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6
Lees meer

Omschrijving

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven! De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Naast een fraaie groene ligging biedt Landgoed Welleveld u als toekomstige bewoner nog meer aantrekkelijke pluspunten. Zoals een uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen, niet alleen in Duiven zelf maar ook in het nabijgelegen Arnhem.

In de nieuwe invulling blijft Welleveld zijn status als landgoed alle eer aandoen. Dat is mede te danken aan de ruime en tegelijkertijd kleinschalige, en daardoor individueel gerichte, opzet van het geheel. Met slechts 15 woningen op ruime bouwkavels!

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa.

Koopsommen vanaf:
Vrijstaand type A € 476.400,-- v.o.n.
Vrijstaand type B € 517.400,-- v.o.n.
Vrijstaand type C € 512.400,-- v.o.n.
Vrijstaand type D € 529.400,-- v.o.n.
Vrijstaand type E € 539.400,-- v.o.n.
Vrijstaand type F € 571.300,-- v.o.n.

Als eerste kiest u een bouwkavel een mogelijk één van de ideeën die de architect heeft getekend. Vervolgens kunt u naar hartenlust combineren met alle elementen van de andere woningtypen. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen, die op papier vertaald worden in een ontwerp op maat. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat de ontwerper aan de slag met de bouwtekeningen. Het ontwerp is rond en de tekeningen zijn gemaakt. Na de bouw en oplevering ontvangt u de sleutel en kunt u beginnen aan de allerbelangrijkste stap: vorstelijk leven op landgoed Welleveld!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 476.400,- - € 678.300,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 170 m² Inhoud 1 m³ Perceeloppervlakte 476 m² t/m 862 m² Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6

  Neem contact met ons op

  Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.